Προγράμματα Ανέργων

Τίτλος Περίληψη
Πρόγραμμα για Άνεργους, νέους επιστήμονες, αγρότες ασφαλισμένους στον ΟΓΑ, με κάρτα ανεργίας σε ισχύ. Σχέδιο Δράσης «ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ»   Το Σχέδιο Δράσης αποτελεί μια ολοκληρωμένη παρέμβαση για την περιοχή της Ανατολικής Πελοποννήσου και επικεντρώνεται στην υποστήριξη των ωφελουμένων για τη σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης εργασίας.
Νέα Προγράμματα Voucher ανέργων 2014   Σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργού Εργασίας, πρόκειται να προκηρυχθούν, το επόμενο διάστημα, νέα Επιδοτούμενα Προγράμματα Voucher για ανέργους.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΙΓΙΝΑ – ΑΓΚΙΣΤΡΙ»   Είσαι άνεργος ?κάτοικος των δήμων Αίγινας, Σαλαμίνας, Αγκιστρίου? νιώθεις αβέβαιο το μέλλον σου? και αγαπάς το περιβάλλον? Θέλεις να Δηλώσεις συμμετοχή σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρέμβασης, με επιδοτούμενη κατάρτιση και προοπτική ενσωμάτωσης στην αγορά εργασίας?
Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Απασχόλησης για την Προστασία του Περιβάλλοντος   Είστε κάτοικος Ύδρας, Πόρου, Σπετσών ή Τροιζήνας ; Έχετε κάρτα ανεργίας σε ισχύ ;
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΙΣ 8 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ   Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικους χρήστες Η/Υ, με αφετηρία ικανοποιητικό υπόβαθρο γνώσεων και δεξιοτήτων χρήσης των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.), τις οποίες είναι πιθανόν να έχουν αποκτήσει και εμπειρικά και οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν και να πιστοποιήσουν γνώσεις και δεξιότητες χρήσης των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.) (συμμετέχοντας στις εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού).
Είσαι Eπιλαχών στο Voucher και «ψάχνεσαι»; Στο ΚΕΚ ΑΤΤΙΚΗΣ σε περιμένει η «Επιταγή Εισόδου» στην αγορά εργασίας !!!   Μην περιμένεις άλλο … Επικοινώνησε ΤΩΡΑ μαζί μας !!!
Πιλοτικό Πρόγραμμα Απαχόλησης Νέων Ανέργων Ναυτικών   Αντικείμενο του Προγράμματος αποτελεί η παροχή σε 200 απόφοιτους ΑΕΝ και Αξιωματικούς Ηλεκτρολόγους, Οικονομικούς και 800 ναυτικούς λοιπών ειδικοτήτων, υπηρεσιών Κατάρτισης.
Επιδοτούμενο Πρόγραμμα «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους του Τουριστικού τομέα ηλικίας έως 29 ετών»   Σκοπός της δράσης είναι η επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου των άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του Τουριστικού τομέα.
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΙΣ 3 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ   Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικους χρήστες Η/Υ, με αφετηρία ικανοποιητικό υπόβαθρο γνώσεων και δεξιοτήτων χρήσης των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.), τις οποίες είναι πιθανόν να έχουν αποκτήσει και εμπειρικά και οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν και να πιστοποιήσουν γνώσεις και δεξιότητες χρήσης των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.) (συμμετέχοντας στις εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού).
100% Επιδοτούμενη Απασχόληση Ανέργων σε Επιχειρήσεις με τη μορφή πρακτικής άσκησης Προγράμματα Κατάρτισης   Προγράμματα Κατάρτισης - Πιστοποίησης